0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Набір для відновлення волосся Griffus Kit Шампунь + Кондиціонер Vou De Coco Griffus 420+420 мл (42899) - ідеальне рішення для здорового і сяючого волосся.

1200.00грн.1400.00грн.
Характеристики:
  • Виробник:  Griffus
  • Наявність:  В наявності
  • Модель:  42899
1400.00грн.
1200.00грн.
 Знайшли дешевше
   
Повернення товару

— з покупки минуло трохи більше 14 днів (крім дня покупки);

- товар непродовольчий;

- Збережені споживчі властивості;

- є докази придбання товару у продавця: товарний чи касовий чек, інший документ, що підтверджує оплату товару (у разі втрати чека чи іншого товар не є технічно складним.

Подарунок при покупці

Подарунки вам та вашим близьким

Знижка розрахується автоматично.

Характеристики
Середня оцінка покупців:   0 з 5

Відгуків про цей товар ще не було.

Опис

НАБІР КОКОСОВИЙ ДЛЯ РЕВІТАЛІЗАЦІЇ ВОЛОССЯ VOU DE COCO KIT 2 X 420 МЛ

Набір для всіх типів волосся. Шампунь і Кондиціонер Vou de Coco регенерують і відновлюють волосся після миття. Набір VOU DE COCO від Griffus на основі кокосової олії багатий насиченими і ненасиченими ліпідами, що сприяє оживленню волосся на капілярному рівні. Сила кондиціонування робить цю лінію потужним союзником краси і здоров'я, і призначена для всіх типів волосся. У склад входить свіжа кокосова м'якоть, витягнута шляхом холодного віджиму, і 100% висококонцентрована кокосова олія. Коко лінія регенерує волокна волосся і запобігає пошкодженням від термічних, хімічних і екологічних впливів. Результат: сильне, здорове, м'яке, блискуче волосся. Склад розгладжує і усуває пухнастість. Не містить парафіни, парабени і фарбувальні речовини. Спосіб застосування

Нанесіть шампунь VOU DE COCO на вологе волосся від коренів до кінчиків. Ніжно помасажуйте до утворення піни. Добре змийте і за необхідності повторіть. Видаліть зайву вологу і нанесіть кондиціонер VOU DE COCO, розподіліть по довжині волосся, залиште на 2-3 хвилини, а потім змийте. Для кращих результатів ми рекомендуємо використовувати інші продукти лінійки VOU DE COCO. Склад

шампунь - aqua, laura sodia, pala kernelamida dea, cocamidopropyl betaine, distearate of glycol, laurillactate, parfum, glycerin, peg-4, sulfatesodium, peg-8, pol-8 -90m, citric acid, disodium edta, peg-7, hexylcinnamal, benzyl salicylate, coconut oil, urea imidazolidinyl, phenoxyethanol, benzophenone-3, methylchloroisothiazolinone methylisothiazolinone, sodium acetate and isopropyl alcohol. кондиціонер - aqua, cetearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, Babassu oil, lactic acid, cetrimonium chloride, parfum, polyquaternium-67, butylene glycol, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, coconut oil, arginine, benzophenone-3, SODIUM RS, histidine, Proline, sodium lactate, alanine, aspartic acid, glycine, isoleucine, phenylalanine, serine, threonine, valine, methylchloroisoisoisolinone and methylisothiazolinone and PCA.